Seçimi Biz Kaybetmedik Alnımız Ak Yüreğimiz Pak

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı'nda düzenlenen haftalık olağan toplantıda referandum süreci ve sonrası konuşuldu.

SİYASET 20.04.2017 19:36:00 0
Seçimi Biz Kaybetmedik Alnımız Ak Yüreğimiz Pak

Olağan toplantının açılış konuşmasını CHP Kırklareli Merkezi İlçe Başkanı Gürcan Gültekin yaparken seçimde görev alan tüm partililere teşekkür etti.Daha sonra ise CHP Kırklareli il Başkanı Ünal Başkur tüm partililerden kafasını yukarıya kaldırmasını ve dik durmasını söyledi ve, “Seçimi biz kaybetmedik bu yüzden alnımız ak yüreğimiz pak” dedi. Başkur şunları söyledi:

 

MAÇIN HAKEMİ TARAFSIZ DEĞİL

 

“Bu referandumu futbol maçına benzeten bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Maç bitmiş yok öyleymiş yok böyleymiş diye söylemlerde bulunan bir zihniyet var karşımızda. Maç oynanırken kuralları değiştiren bir yapı var karşımızda. Maalesef ki maçın aslında hakemi olan Yüksek Seçim Kuruluda tarafsızlığını yitirerek bu aymazlığın içerisine bulaşmıştır.

 

ŞİMDİ DE AGİT İLE…

 

Partili kurmaylarımız seçim süreciyle ilgili gerekli girişimleri yapmıştır ve takibini de yapıyor. Ancak AKP’liler hala ey’li oy’lu konuşmalarına devam ediyor. Ey bilemem ne oy bilmem ne. Şimdi de kurucularında olduğumuz AGİT’e de aynı söylemelere başladılar. Bir ülkenin hiç mi dostu olmaz? Maalesef dostumuz kalmadığı gibi düşmanımızda artmaya başladı.

 

TARİHİ BİR OLAY

 

Ancak ne olursa olsun yüzde 49 alarak tarihi bir olay yaşadık. Şimdi bu oyu korumak ve daha da yukarılara çekmek durumundayız. Ayrıştığımız değil birleştiğimiz noktalarda yolumuza devam etmeliyiz. Birbirimize düşmeyelim sarılalım. Daha sıkı sıkı sarılalım ki araya fitne fesat sokmak isteyenlere geçit vermeyelim.”

 

Haber / RüşaElma