CHP'li MHP'li Kardeşlerime Hain Demedim. Demem

'Hainler bir tarafta inananlar bir taraftaydı' cümlesiyle tepkileri üzerine çeken AK Parti Lüleburgaz ilçe Başkanı Tanzer Koç açıklamasının çarpıtıldığını söyledi.

SİYASET 20.04.2017 19:30:00 0
CHP

Koç yaptığı açıklamada; “Benim ‘hain’ olarak kast ettiğim PKK, FETÖ, DHKP-C ve dış mihraklardır. Yani birliğimizi ve dirliğimizi bozan terör örgütlerine bu kelimeyi kullandım. Asla ve asla CHP ve MHP değildir. Sözlerimin çarpıtılmasından dolayı derin bir üzüntü duyuyorum. Her gün yüz yüze konuştuğum, karşılaştığım, ailecek görüştüğüm birçok MHP’li ve CHP’li kardeşlerim var. Ben, bunca yıllık dostluk yaptığım, konuştuğum ettiğim, beraber görüştüğüm insanlara hain demem. Bu durum akla ve izana sığmaz” dedi. Koç ayrıca özetle şunları söyledi:

 

HERKES KIYMETLİ

 

“Kampanya süresince evet ve hayır diyenlerin bizim için kıymetli olduğunu hep vurguladık. Bizi üzen dirliğimize kast edenlerin hayır diyor olması ve sevdiklerimizin onlarla aynı paralelde düşünmesidir.  Bu yanlış algı yönetimini ve huzuru bozmaya yönelik davranışlara giren, partime ve şahsıma küfür içeren söylemlere ve kişilere kanuni yaptırım haklarım bakidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu ilçedeki siyasi huzurun bozulmasına izin vermeyeceğiz.

 

HUZURLU BİR SEÇİM OLDU

 

“Bu halk oylaması ile ilgili milletimizin tercihini ve demokrasiye olan inancımızı hep beraber Lüleburgazlılar olarak gösterdik. Çok şükür hiç polemik ve tartışma yaşanmadan huzurlu bir seçim oldu. Halk oylamasında görev alan partili partisiz tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görevlerini gereği gibi yaparak tüm olumsuzlukların önüne geçtiler. CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya ve yönetim kuruluna, MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş ve yönetim kuruluna, seçimin huzuruna ve işleyişine bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim. Tüm gayretlerimiz daha huzurlu bir Lüleburgaz için.”

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ