BELEDİYE İKİ MAHALLEYE İKİŞER OYUN GRUBU KURDU

Alpullu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik olarak beldenin uygun yerlerine dört adet çocuk oyun grubu kuruldu.

GÜNDEM 19.04.2017 21:13:00 0
BELEDİYE İKİ MAHALLEYE İKİŞER OYUN GRUBU KURDU

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz” diyen Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, “Beldemizde çocuk oyun grubu olmayan Şeker Mahallesi’ne iki, Yeni Mahalle’ye iki olmak üzere toplamda dört adet çocuk oyun grubu, uygun görülen alanlara kuruldu ve çocukların hizmetine açıldı” dedi.Çocukların özellikle böyle eğlenebilecekleri alanlara ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Kırcı, “Bizlerde çocuklarımıza elimizdeki imkanlar ölçüsünde birşeyler hazırlamaya çalışıyoruz diye konuştu.

 

ONLARA YAPILAN YATIRIM KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR

 

Başkan Kırcı unutmadıklarını belirterek şunları söyledi: “Baharın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte beldemizde, çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onlara yapılan hiçbir yatırımın karşılıksız kalmayacağını ve yapılan çalışmalarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine olumlu yönde etki edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle çocuklarımıza daha sosyal olabilmeleri, daha kolay arkadaş edinebilmesi ve oyun oynamak için sabırsızlandığı park oyun gruplarıyla hizmet vermeye devam edeceğiz.”

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ