"Yazıcıoğlu Tek Adamlığa Karşıydı"

Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün sekizinci yıldönümünde Lüleburgaz'da Alperen Ocakları tarafından düzenlenenetkinlikte anıldı.

GÜNDEM 18.04.2017 20:50:00 0

Bölge Başkanı Ayhan Akın, “Şehit liderimiz, çoğulcu ve sivil siyaseti savunuyordu. Tek adam, tek parti anlayışına, totoliter ve otoriter zihniyetlere temelden karşıydı” dedi.

 

Alperen Ocakları Lüleburgaz Şubesi, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu sekizinci ölüm yıldönümünde gerçekleştirdikleri programla andı.Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programında ilk konuşmayı Alperen Ocakları Bölge Başkanı Ayhan Akın yaptı.Başkan Akın, Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasınA inanmış bir kişi olduğunu ve kendilerininde onun yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağını ifade etti.  Akın özetle şunları söyledi:

 

PEYGAMBER VE VATAN SEVDALISIYDI

 

“Şehit liderimiz makam ve mevkileri elinin tersiyle itmiş, tarafını hak davasından ve milletinden yana seçmiş menfaatsiz bir liderdir. Muhsin Başkan bütün ömrünü, bütün varlığını sünnete göre yaşamış Türk-İslam davasının savunucusu idi. Davasını gül bir seda ile dimdik duruşu ile ülküsünü iliklerine kadar yaşayan Muhsin Başkan, Peygamber ve vatan sevdalısıydı.

 

YALAN SÖYLEMEDİ YANLIŞ YAPMADI

 

Şehit liderimiz, çoğulcu ve sivil siyaset anlayışını savunuyordu. Tek adam, tek parti anlayışına, totoliter ve otoriter zihniyetlere temelden karşı bir liderdi. Hiçbir çıkar ve menfaat duygusu olmadan yola çıkan şehit liderimiz, milletine asla yalan söylemedi, yanlış yapmadı, ikiyüzlü davranmadı, nefsine esir düşmedi, kimseye iftira atmadı, hep dik durdu, çizgisini bozmadı, istikametini değiştirmedi, kendisi için bir gün yaşamadı. Ömrünü hayatını verdiği yüce davasına adadı.

 

ALDANMADI, ALDATMADI

 

O yiğit şehidimizin açtığı yolda dik durup, düz yürümek boynumuzun borcudur. Aldanmadı, aldatmadı, milletinden özür dileyecek yanlışlar yapmadı. Şehit liderimiz milletin adamı Muhsin Yazıcıoğlu’nun gizli ajandası yoktu. O milletine inanmış ve millete hizmet için çalışan büyük bir siyaset ve devlet adamıydı.”

 

BU COĞRAFYADA MUHSİNLER BİTMEZ

 

Programa konuşmacı olarak katılan BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur da konuşmada Lüleburgazlı Alperenler’i duruşları ve etkinlikten ötürü kutladı. Öznur, “Her zaman her yerde söylüyorum. Bu coğrafyada Muhsinler bitmez ve tükenmez. Alperenler var olduğu müddetçe, ülkücüler var olduğu müddetçe, Türk Milliyetçiliği var olduğu müddetçe, bu ülkeyi kimse bölemez, yok edemez” dedi. Programa Alperen Ocakları Çorlu İlçe Başkanı Yasin Şenyüz ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ