Rockçılar Patiler İçin Sahne Alacak

Bir süre önce lösemili çocukların bir dileğinin yerine getirilmesi için sahne alan Kocaelili rock toplulukları sosyal sorumluluk projesinde bu sefer sokak hayvanları için sahne alacak.

GÜNDEM 17.04.2017 09:57:00 0
Rockçılar Patiler İçin Sahne Alacak

11 Mayıs Perşembe günü 21.00 – 03.00 saatleri arasında İzmit ZomBar’da düzenlenecek etkinliğin tüm geliri sokak hayvanlarına mama yardımı ve tedavi desteği amacıyla kullanılacak. Etkinliğe giriş ücreti bir öncekinde olduğu gibi 10 TL olarak belirlendi.

 

İKİ KATTA İKİ FARKLI EĞLENCE

 

“2 kat 2 farklı eğlence” sloganı ile düzenlenecek etkinlikte ZomBar RitaSound Sahnesi’nde Kocaeli’nin sevilen gruplarından Root The Band ve Şekersiz canlı sahne performansı ile geceye gelenlere keyifli anlar yaşatacak. Diğer katta ise yani ZomBar Club Clinique katında DJ Burkay Bahadır ve DJ Altar Mermer en güzel mix'leri ile geceye gelenleri coşturacak.

 

TEK BİLET YETECEK

 

İki ayrı katta gerçekleşecek etkinliğe tek bilet ile giriş yapılabilecek. Ayrıca her bilet sahibine bir adet free shot ikram edilecek. Etkinlik aynı zamanda Kocaeli Rock Kulubü’nün sezonu kapattığı bir etkinlik olacak. Kulüp etkinliklerine ağustos ayından sonra devam edecek.

 

BİLET SATIŞ

 

Etkinlik için İzmit’te belirlenen bilet satış noktaları şöyle: Kumbara Kitap Kafe, Ivır Zıvır Rock Mağazası, Retro Kültür Kafe, RitaSound (ZomBar) ve Club Clinique (ZomBar)

 

İletişim ve Bilgi için:  0554 256 05 35 - 0553 117 25 65

 

Haber / Gökhan TEKER