Kapaklılı Samsunlular Yüzde 100 Evetçiymiş

Referanduma yönelik çalışmalarını Kapaklı'da sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel hemşeri derneklerinde yoğunlaştı. Merkez ilçelisi, Vezirköprülüsü, Alaçamlı, Havzalıs

GÜNDEM 10.04.2017 21:19:00 0
Kapaklılı Samsunlular Yüzde 100 Evetçiymiş

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel referanduma yönelik çalışmalarını bu sefer Kapaklı İlçesi’ne sürdürdü. Ziyaret programına esnaf ziyaretleri ile başlayan Mustafa Yel daha sonra sırasıyla ilçedekiSamsun Vezirköprülüler, Samsun Alaçamlılar, Samsunlular ve Samsun Havzalılar Dernekleri’ne konuk oldu.

 

ERDOĞAN’IN ÇAĞRISINI YİNELEDİ

 

Mustafa Yel temaslarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet için referandumda evet’ çağrısını yineledi. 16 Nisan’ın Türkiye’nin aydınlık yarınlarına vesile olacağına vurgu yapan Yel yeni sistemin kazanımlarını vatandaşlara aktardı. Kapaklı’daki dernek ziyaretlerinde yoğun ilgi ve destek bulduğu belirtilen Mustafa Yel şunları söyledi:

 

“TÜM SAMSUNLULAR YANINIZDA” DEMİŞLER

 

“Kapaklı hazır, buradaki tek ses kararımız net oyumuz evet. Güçlü Türkiye için istikrar ve istikbalimiz için evet desteğini aldık. Kapaklı’daki Samsunlu kardeşlerimiz, ‘16 Nisan’da tüm Samsunlular yanınızda’ diyerek; ‘Tüm kalbimizle evet’ diyerek güçlü bir evet desteği sözünü verdiler. Referanduma çok kısa bir süre kaldı. Kapaklı’dan ve Tekirdağ’dan güçlü bir evet çıkacak.”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Milletvekili Mustafa Yel’e Kapaklı temaslarında AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Salih Bezgin ile partili yönetici ve üyeler eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Mustafa Yel temaslarının sonunda yaptığı değerlendirmede Kapaklı’da çok sıcak bir ilgiyle karşılaştığına değinip tüm ilçe sakinlerine teşekkür etti.

 

HER ŞEYİN FARKINDALAR

 

Yel, “Gittiğimiz yerlerde, görüştüğümüz vatandaşların süreci nasıl izlediklerine, ülkemizde olup bitenleri gördüklerine ve şer odaklarının oyunlarını çok iyi bildiklerine şahitlik ediyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin farkında. Türkiye inşallah 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacaktır” diye konuştu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ