Hele "Çizgi" Hoş musan!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapımı üstlenilen 40 kilometrelik yolda altı kilometrelik bölüm tamamlanamadı. İddiaya göre para yetmedi.

GÜNDEM 9.04.2017 21:40:00 0
Hele

Yolun Saray – Ulaş güzergahında çökme var. Yine bir bölümde yol çizgileri “yanbasılmış.” Kadir Albayrak’ın Müdür Bey’e ne tür tavır alacağı, ne açıklamada bulunacağı merak konusu.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Saray-Ulaş, Karlıköy-Büyükyoncalı ve Vakıflar-Yukarı Sevindikli arasındaki 40 kilometrelik yolda yapılması planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında yaklaşık 18 milyon TL’ye ihale edilen yollarda iddiaya göre para bittiği için 6 kilometrelik Yukarı Sevidikli Yolu’nun asfaltlanmadığı ifade edildi.

 

ÜÇÜNCÜ KATA PARA YETMEDİ

 

İddiaya göre hesap hatası var. İlgili güzergahlarda kalan yaklaşık 40 kilometrelik yol üzerinde teknik olarak üç kat asfaltlama çalışmasının yapılması gerektiği ancak 36 kilometrelik alanda yapılan iki kat asfaltlamanın ardından paranın bittiği ve üçüncü tabaka bir tarafa geriye kalan 6 kilometrelik Yukarı Sevindikli yolunda çalışma yapılmadığı öne sürülüyor.

 

ÇÖKMELER BAŞLADI!

 

Vatandaşlar, “Düz bir yol yapmakbu kadar zor mu?” sorusuna yanıt ararken yolda çıplak gözle dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise çizgilerin zigzag çizmesi. Bunda etkenin yol üzerinde düzeltme tabakasının atılmaması gösteriliyor. Yine yapımı tamamlandığı ifade edilen Saray-Ulaş yolu arasında kalan bir menfezin kenarlarında oluşan göçmelerden dolayı da yolda çökme başladığı dikkatlerden kaçmıyor. Ortaya atılan bu iddiaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın birim müdürleri hakkında nasıl bir tavır takınarak açıklama yapacağı merak konusu oldu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ