"Lefke'ye Bu Yakışır" Dedi Dediğini Yaptı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli Çerkezköylü iş adamı ve eski siyasetçi Oktay Önder, bir dönem görev yaptığı Kıbrıs'a yatırımla geri döndü.

GÜNDEM 9.04.2017 21:38:00 0

Önder, yaklaşık 7 ay önce Kıbrıs’ın Doğancı Köyü’nde 400 konut ve 400 iş yerinden oluşan projeyi hayata geçirirken, Yaşam Sitesi’nin açılışını da önceki gün gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Oktay Önder, “1974 yılında beri köy kalamayan, kent olamayan bu ilçenin ufkunu açan başta belediye başkanımız olmak üzere rektörümüze de şükranlarımı sunuyorum” dedi. Önder şöyle devam etti:

 

RAUF DENKTAŞ VE KÜÇÜK’Ü UNUTMADI

 

“Bizlere bu topraklarda özgürce yatırım yapma imkanı yaratan başta Doktor Fatih Küçük olmak üzere rahmetli Rauf Denktaş ve mücahit arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra vatan için millet için namus ve şeref için, bayrak ve ezan için, tarih yaşadıkça Türk’ün ilelebet payidar kalabilmesi için kanını seve seve akıtmış şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

 

LEFKE’YE DE BU YAKIŞIR

 

6-7 ay önce belediye başkanımıza ve rektörümüze projeyi sunduğumuzda, ‘Aman Allah’ım sen bu bölgenin çehresini değiştireceksin’ dediler. Ben de, ‘Lefke’ye de bu yakışır’ dedim. Doğancılar’ı izlemeye devam edin daha nice projelerim var.”  

 

Haber / Şaban KARDEŞ