Bekleviç BugünKırklareli'de

2011 Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Edirne 2. Sıra Milletvekili adayı olan, aynı yıl T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı danışmanlığına atanan ve 2013 yılından 2015 yılına kadar T.C. Sağlık B

GÜNDEM 9.04.2017 19:48:00 0
Bekleviç BugünKırklareli

Halk oylaması çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Partisi, 66 şehir, 155 büyük ilçe ve bin 210 köy ziyaretinin ardından bugün de  Trakya yürüyüşü çerçevesinde Kırklareli’de olacak.

 

GÜNDEMİ YOĞUN

 

Bu sabahsaat 10.30'daki toplantıda Kıklareli Garı yanındaki Dostluk Evi'nde düzenlenecek toplantıda Anadolu seyahatlerinde bilinmeyenler ve referandum sonuçlarında sürpriz beklenen şehirler, medya faaliyetleri, TBMM'ye verilen soru önergeleri, uluslararası seçim gözlemcileri ile toplantılar, 17 Nisan'dan sonra neler yapılacağı, parlamenter sistemden denge ve denetleme unsurlarının ciddiye alınmadığı Başkanlık sistemine geçen ülkelerdeki son durumların değerlendirilmesi, siyasi iktidarın oluşturduğu tahammülsüzlük ve nefret ortamı ile mücadele ve iktidarın faaliyetlerinin finansal kaynağı gibi konular konuşulacak.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN