Masala KOSGEB desteği

Yayınlanmış 150 çocuk kitabı bulunan Şebnem Güler Karacan, KOSGEB kredisi çıkınca kendi yayınevini kurarak bir ilke imza attı. Eserlerini e-kitap olarak yayınladı.

GÜNDEM 7.04.2017 23:01:00 0
Masala KOSGEB desteği

Ne tarım, ne ticaret, ne sanayi... KOSGEB’den aldığı sıfır faizli krediyi çocuk masallarına yatırdı.Bu çocukça fikrin sahibi; aile, kadın ve çocuk konusundaki sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Yazar Şebnem Güler Karacan’dan başkası değil.Yayınlanmış 150 çocuk kitabı bulunan Şebnem Güler Karacan, KOSBEG kredisi çıkınca kendi yayınevini kurarak ertelenmiş hayalini gerçekleştirdi. Karacan, hayalini gerçekleştirmekle kalmayıp Türkiye’de çocuk yayıncılığı alanında da bir ilke imza attı. Yazar Karacan, çocuk kitaplarını e-kitap olarak yayınladı.

 

EĞLENCELİ, ÖĞRETİCİ

 

Yazar Karacan’ın uzun yıllar biriktirdiği çocuk dünyasına dair eğlenceli ve öğretici eserleri,www.gulucukyayinlari.com adresinden e-kitap halinde bir tıkla cep telefonu, bilgisayar ya da tabletlere indirilebiliyor.Sanal yayınevi, sadece çocuklar ve aileler için değil özellikle eğitmenler içinde önemli bir kaynak ve rehber niteliğinde.

 

KİMDİR

 

1970 Ağustos'unda doğdu. Liseyi Erzincan'da bitirdi. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu’nun açtığı sınavı kazandı. Bir müddet oyunculuk yaptı. Ardından radyoculuk serüveni başladı. Birçok radyo istasyonunda program yaptı. Çocuklarla ilgili televizyon projelerinde görev aldı. Çocuklar için iki kaset çıkardı. Evli ve bir çocuk annesidir.

 

AYRINTI VE İLETİŞİM

 

Şebnem Güler KARACAN

Gülücük Yayınları Genel Yayın Yönetmeni

sebnemgulerkaracan@gmail.com

www.gulucukyayinlari.com

 

Tel: 0212-4166904

Tercüman Sitesi A-7  Blok

Kat: 15 D:62

Cevizlibağ  - Zeytinburnu/İSTANBUL

 

Haber / Gökhan TEKER