Patronlar İçin de İSG  

Trakya İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği'nin ilk kongresinde yönetim kurucu başkan Özgür Cengiz başkanlığında oluştu. Cengiz, İSG'nin sadece çalışanlar için

GÜNDEM 3.04.2017 21:30:00 0
Patronlar İçin de İSG  

Trakya İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği (TİSGÜPDER) birinci olağan genel kurulunda yeni yönetim seçildi. Kısa bir süre önce Özgür Cengiz başkanlığında kurulan ve 37 kurucu üyeye sahip derneğin ilk kongresine Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi ev sahipliği yaptı. Kongrede seçime Özgür Cengiz öncülüğündeki tek listeyle gidildi. Yönetim Kaan Özel, Özgür Cengiz, Fatih Avcı, Hüsniye Yılmaz, Şeyma Kaya, İnci Özer ve Alper Koray Güner’den oluştu.

 

TÜM TRAKYA’YA YAYILACAK

 

Başkan Özgür Cengiz derneğin kuruluşundan bugüne yaşananları ve yapılanları detayları ile aktardı. Derneğin Çanakkale dahil tüm Trakya’yı kapsadığını belirtip eğitime ağırlık verileceğini kaydetti. İSG uzmanlığının diploma ile bitmeyeceğine dikkat çekip konuları ile ilgili her konuda eğitimin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İş sağlığı ve güvenliğinin işveren için de kaçınılmaz, hayati olduğunu belirtip acı örneklerinin yaşandığını söyledi.