Albayrak Görmez'i Tarihi Binada Ağırladı

Bir dizi ziyaretler için Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 1.04.2017 00:26:00 0
Albayrak Görmez

Görmez, Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek ile beraberindeki heyeti Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasında ağırlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Görmez’i Tekirdağ’da görmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak günün anısına Görmez’e Tekirdağ’a özgü hediyeler takdim etti.Tekirdağ’da bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren ve şeref defterini imzalayan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de Başkan Albayrak’a Hadislerle İslam kitap seti ile çeşitli dini kitaplar hediye etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

SELİMİYE’DE BEŞ BİN KİŞİYLE REGAİP

 

Edirne'de, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan tarihi Selimiye Camii, Regaip Kandili'nde doldu taştı. Mimar Sinan tarafından yapılan ve Osmanlı döneminin en önemli mimari eserlerinden biri olan asırlık cami, Regaip Kandili münasebetiyle doldu taştı.