Acil Servis Hizmette

16 Nisan'da gerçekleşecek referandum çalışmalarında tempo arttıran AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ilçelere eli kolu dolu gidiyor. Kapaklı Devlet Hastanesi'nde acil servis 27 Mart'ta hizmete

GÜNDEM 29.03.2017 21:51:00 0
Acil Servis Hizmette

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, evet turlarına hız kesmeden devam ediyor. “Aydınlık yarınlarımız ve lider ülke Türkiye hedefine ulaşmak için önemli bir milat olan 16 Nisan referandumunun önemini ve yapılan değişikliklere ilişkin doğru bilgileri, toplumumuzun her kesimine anlatmak için, gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diyen Akgün, her gün bir ilçede yürütmüş olduğu yoğun programlarda hız kesmedi.

 

HASTANE ZİYARETLERİ İLE BAŞLADI

 

24 Mart’ta Kapaklı ilçesinde temaslarda bulunan Akgün güne Kapaklı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak başladı.Akgün hastanede acil servisin 27 Mart’ta hizmete gireceğini üç gün öncesinden müjdeledi. Bundan sonra Kapaklılılar’ınÇerkezköy’e gitmek zorunda kalmayacağını,maddi ve manevi olarak sıkıntı yaşamayacağınıkaydeden Akgün temaslarını işyeri, mahalle, kahve ve Pazar yerleri ziyaretleri ile sürdürdü.

 

MYO ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

 

25 Mart’ta Marmara Ereğlisi, 26 Mart Mart’ta Ergene 27 Mart’ta Muratlı, 28 Mart’ta Şarköy ilçelerinde çalışma ve temaslarını sürdüren Akgün, Şarköy’de Namık Kemal Üniversitesi Şarköy MYO öğrencileri ile de bir araya geldi. Gençlerin en çok merak ettiği konunun başında 18 yaşında Milletvekili seçilmesine ana muhalefet partisinin neden karşı çıktığı olduğunu söyleyen Akgün şunları söyledi:

 

GENÇLİĞE GÜVENİYORUZ

 

“Çünkü ana muhalefet partisi gençlere güvenmiyor. Şu anda 18 ile 25 yaşa arasında oy kullanacak yaklaşık yedi milyon genç bulunmaktadır. Bu gençlerimiz seçme hakkına sahip iken, neden kendisini temsil edecek kişiyi kendi yaş grubu içerisinden seçemesin. Seçme hakkınasahip olan seçilme hakkına da sahip olacaktır.Gençlerimizin bakış açısı siyasete daha fazla yansıyacaktır.Biz bu gençliğe güveniyoruz.”

 

Haber / Şaban KARDEŞ