"Yapıcı Eleştirileri Her Zaman Bekliyorum"

Çorlu'daki gazetecilerle Çorlu'daki basın toplantısında bir araya gelen Başkan Albayrak terbiye sınırı aşılmadan yapılan eleştiriler için teşekkür edip, "Bundan sonra da yapıcı el

GÜNDEM 29.03.2017 21:45:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak göreve gelişlerinin 3. yılı nedeniyle Çorlu'da düzenlenen basın toplantısında Çorlulu gazetecilerle bir araya geldi.Çorlu’daki basın mensuplarının terbiye sınırını aşmadan eleştirilerini yaptığını belirten Başkan Albayrak, “Hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yapıcı eleştirilerinizi her zaman bekliyorum” dedi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.  

 

NÜFUSUMUZ BİR MİLYONU GEÇECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Tekirdağ her yıl aldığı 35 bin civarında göç ile Türkiye'de nüfusu artan illerin başında geliyor. Bir yıl sonra da  nüfusumuz 1 milyonu gecen iller arasında olacak. Tekirdağ 2. Ve 3. Dönemde Türkiye'nin sayılı Büyükşehirleri arasında yer alacaktır. Çorlu'da Orion Kavşağı’nda yapacağımız düzenlemem ile trafiği de büyük önemde rahatlatacağız.

 

210 KİLOMETRE YOL YAPTIK

 

Biz hizmet yaparken hizmetlerimizin çoğunu da oybirliğiyle yapıyoruz. Bugüne kadar aldığımız kararların yüzde 92.4 ünü de oybirliğiyle aldık. Bundan sonra da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz." dedi. Geçen yıl 210 km yol yaptıklarını anlatan Başkan Albayrak "Bunun 75 kilometresi beton yoldur. Bu yıl da büyük bir yol seferberliği yaparak yollarımızın çoğunu bitireceğiz" diye konuştu.

 

İCRAATIN İÇİNDEN

 

Çorlu ShıvaRestaurant’ta gerçekleştirilen ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ınyanısıra, Genel Sekreter Oral Karakaya, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Zeki Gürcün, Teski Genel Müdür Yardımcıları İbrahim İçöz, Feyzi Ünal, Soner Ergin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve Çorlulu basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği  toplantıda görevde oldukları 3 yıl içinde Tekirdağ ve Çorlu'da yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ