Bu Ne Öfke Kin Nefret

Dün akşam saatlerinde Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde iki grubun bilinmeyen sebepten çıkan kavgasında cinayetin eşiğinden dönüldü. Vatandaşların birbirinin kafasında boru "kırdığı

GÜNDEM 26.03.2017 23:54:00 0
Bu Ne Öfke Kin Nefret

Çerkezköy Bağlık Mahallesi Çamlıbel Sokak üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen iki grup arasında ki kavgada kan aktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada yaralanan Ertan Ç. ile Hüseyin T. sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

AYNI SOKAK ÜZERİNDE İKİ OLAY BİRDEN

 

Dün akşam saat 19.30 sularında meydana gelen kavgada iki kişi yaralandı. Bağlık Mahallesi Çamlıbel Sokak üzerinde bir olaya bakmak için sokak üzerine giden polis ile sağlık ekipleri vakaya müdahale ettikleri esnada aynı dakikalarda sokak üzerinde kavga olayı meydana geldi. İki grup arasında çıktığı öğrenilen kavgaya polis ekipleri müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralı vatandaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

 

BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

 

Kavgada kafasına sert bir boru ile darbe alan Ertan Ç., yerde acı içinde kıvranırken, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer gruptan olan ve gözüne darbe alan Hüseyin T. ile Ertan Ç.’nin kafasına boru ile vuran baba Ali T., polis tarafından gözaltına alındı.

 

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

Hüseyin T.’yi kanlar içinde gören annesi sokak üzerinde sinir krizi geçirirken, olay yerine sevk edilen ikinci bir ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kavgayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR