Trakya'da cin avı

Sosyal medya üzerinden, gittikleri bölgelerde yaşadıkları paranormal olayları yayınlayan fenomengrup, Trakya'ya geldi.  Sosyal medya üzerinden aldıkları bir ihbar üzerine yola çıkan grup Bulgaristan sın?

GÜNDEM 22.03.2017 21:19:00 0
Trakya

Edirne’de Selimiye Camii ve güreşler, Tekirdağ’ın sahil ilçelerinde yazlıkçılar, Kırklareli’ninören yerleri ve mağaralar gibi yerli turist çekim merkezlerine bir yenisi o veya bu şekilde eklenmiş, kimsenin haberi yok. “Cin var orada” denilen adı verilmeyen köy keşfedilirse… neden olmasın!

 

MESAJLA BAŞLAYAN YOLCULUK

 

Sosyal medya üzerinden aldıkları bu mesajla harekete geçen grup tüyler ürpertici olaylarla karşılaştılar: “Olay Trakya Bölgesi’nde geçiyor. Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son bir hane kalmış ve sonrasında onlar da köyü terk etmiştir.2001-2003 yıllarından itibaren sabit bir yerlisi bulunmayan bu köyde pek çok esrarengiz olay yaşanmıştır.

 

EŞYALAR KENDİLİĞİNDEN YANIYOR

 

Hava karardıktan sonra köy halkı gece saatlerinde şiddetli uğultu sesleriyle rahatsız ediliyor ve ardından günün belirsiz saatlerinde evde bulunan eşyalar kendiliğinden yanmaya başlıyormuş. Bir diğer olay ise gece saatlerinde köylüler bu köyde ‘cühenna’ diye adlandırdıkları, boyu 3 metreye olan, el ve ayak tırnakları pençe gibi, simsiyah, uzun bir yaratık gördüklerini iddia ediyorlar.Araştırmalarımıza göre ‘cühenna’ ismi cinler aleminin en kinci ve en gaddar olan cin kabilesinden gelmektedir.’’

 

O KÖYE BİRİLERİ GELDİ

 

İnstagram üzerinden paylaştıkları bu mesajdan sonra harekete geçen grup, köyde yanmış eşyalar ve siyah köpek ve ürkütücü seslerle karşılaştığını iddia eden kişilerin Youtube üzerinden çektikleri görüntüyü paylaştılar.İzleyicilerin yoğun istekleri ile Türkiye’nin dört bir yanına gidip paranormalolayları kameraya kaydederek yayınlayan grup Bulgaristan sınırındaki köyde yine esrarengiz bir olayla karşılaştılar.

 

KAYITLARI BİRİ SİLMİŞ

 

Youtube’da yayınladıkları 42 dakikalık videoda, dualar ederek yayın yapan grup, film sahnesini aratmayan seslerle karşı karşıya kalıyor.Terk edilmiş olan köyde bir gece yaşayan ve yaşadıkları deneyimi kameraya alan grup, kaydın bir bölümünün silindiğini ve kayıtlı olanlardan daha fazla olayla karşılaştıklarını iddia ettiler. Sözü geçen videoda 2003 yılına ait takvimle karşılaşan grup, köyün 2003 yılı sonuna doğru terk edildiğini doğruluyor.  Köyün adını vermeyen grup Trakya’da, Bulgaristan sınırına yakın olan köyde yaşadıkları deneyimleriniyoutube üzerindeki kanalından yayınladı.

 

YERLİ TURİST YERLİ TURİSTTİR

 

Edirne’de Selimiye Camii ve güreşler, Tekirdağ’ın sahil ilçelerinde yazlıkçılar, Kırklareli’nin ören yerleri ve mağaralar gibi yerli turist çekim merkezlerine bir yenisi o veya bu şekilde eklenmiş, kimsenin haberi yok. “Cin var orada” denilen adı verilmeyen köy keşfedilirse bu gibi şeylere inananlar için bir cazibe merkezi olma olasılığı hayli yüksek. Kimseye zararı olmayan uğraşlar köyün keşfedilmesi halinde

 

Haber / Hüseyin Gökçeli