Kapaklı'ya modern semt pazarı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa ve Faruk Ilgaz Caddeleri'nin arasında kalan 6 bin 840 metrekarelik alana semt pazarı ve park alanı projesi  çalışmalarının tamamlan

GÜNDEM 21.03.2017 20:32:00 0
Kapaklı

MODERN PAZARLAR

 

Amaçlarının dağınık ve günü birlik pazar kültürü yerine modernleşme olduğunu kaydeden Mandalı belediye meclisinin şubat ayı toplantısında meclis tarafından yetkilendirilmesinin ardından İller Bankası’ndan kredinin çekildiğini, bankadan gelecek paranın ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nce ihaleye çıkılacağını kaydetti.

 

ÇOK YÖNLÜ

 

Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak sabit pazar alanı bodrum ve zemin katlardan oluşacak. Kat alanı 3 bin 420 metrekare olan bodrum katta 43 araçtan oluşan kapalı otopark, 34 adet tezgahın bulunduğu kapalı pazar alanı, dört adet dükkan, üçer adet kabinli bay-bayan tuvaleti, engelli tuvaleti, bebek bakım odası, bay bayan mescitleri, abdesthaneler, su deposu, pano adası ve jeneratör alanları yer alacak. Zemin katta 121 tezgahın açılacağı pazarda zabıta birimi, çay ocağı ve lokanta da yer alacak.

 

Haber / Mensure KARDEŞ