"Sorunların Çözümü İyi İletişimden Geçiyor"

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Tekirdağ İşletme Müdürlüğü tarafından Tekirdağ'ın Kapaklı ve Saray ilçelerindeki muhtarlara yönelik kahvaltılı bilgilendirme toplantısı dü

GÜNDEM 13.03.2017 21:17:00 0

Tekirdağ İl Müdürü Uğur Sönmez, TREDAŞ Operasyon Müdürü Yunus Emre Bilgi, Çerkezköy İşletme Başmühendisi Mahmut Çiçekdal, Çağrı Merkezi Şefi Ali Tutcu, Saray İşletme Şefi Haluk Ceylan, Çerkezköy İşletme Bakım Mühendisi Mustafa Balta’nın ev sahipliğindeki toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.  Toplantılarda, TREDAŞ’ın Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde yaptığı ve 2017 yılında yapacağı çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.

 

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ

 

TREDAŞ Tekirdağ İl Müdürü Uğur Sönmez, mahalle muhtarlarının TREDAŞ için önemini vurgulayarak kurumun çalışmalarında bölgelerinde sağladıkları destekler için teşekkür etti. Muhtarlara tek tek söz verilerek yaşanan sorunlar ve taleplerini dinleyen Sönmez, yatırımlarla birlikte enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağlandığını dile getirdi. Muhtarların elektrikle ilgili sorunlarının ve ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda,TREDAŞ yetkililerince sorunların çözümünde iletişimin önemine dikkat çekildi. Muhtarların görüş ve önerilerinin belirtilmesinin ardından sona eren toplantılara yaklaşık 50 muhtar katılırken, muhtarlar TREDAŞ tarafından düzenlenen toplantının faydalı olduğunu ifade etti.

 

Haber / Mensure KARDEŞ