Çerkezköylü atlet Türkiye 2.'si oldu

Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, Ataköy'de Cumartesi günü koşulan  Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 2.'si olarak Çerkezköy'ü gururlandırdı. Masterlar grubunda yarışan atlet Hamdi Baygın elde e

SPOR 11.03.2017 17:53:00 0
Çerkezköylü atlet Türkiye 2.

6 DAKİKA 35 SANİYEDE KOŞTU 2.'LİĞİ KAPTI

 

Cumartesi günü Ataköy Aslı Çakır Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet raporunda yer alan Masterlar Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Hamdi Baygın fırtınası esti. Dünya şampiyonlarının yarıştığı ve rekorların kırıldığı salonda düzenlenen yarışta 50-54 yaş arası grubunda bin 500 metreyi 6 dakika 35 saniyede koşarak 2.'lik elde eden Hamdi Baygın, haklı gururunu yaşarken, yarış sonrası duygularını Marmara Haber Gazetesi ile paylaştı.

 

BAŞARISINI ÇERKEZKÖY'E ARMAĞAN ETTİ

 

Son derece heyecanlı olduğunu ifade eden Baygın, Çerkezköy-Çorlu arasında asfaltta her gün koştuğunu ve bunun kendisine artı değer kattığını ifade ederek, salon pistte yarışmanın asfaltta idman yaptığı için kendisine avantaj sağladığını kaydetti. Ülkenin bir çok ilinden gelen rakiplerine karşın 2. olarak Çerkezköy'ü gururlandıran Hamdi Baygın, başarısını tüm Çerkezköylülere armağan ederken, ilçede bir yarış pisti yapılması gerektiği görüşünü dile getirdi.

 

İSTANBUL'DA MADALYA PEŞİNDE KOŞACAK

 

Uzun ve orta mesafe koşucusu olan Hamdi Baygın, geçtiğimiz yıl düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmişti. 40 yıldır dur durak bilmeden koşan Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, Türkiye'nin her ilinde koştuğunu ifade ederek, Bursa ve İstanbul'da düzenlenecek yarı maraton yarışında da yer alarak, madalya peşinde koşacak.

 

Haber / Celal KARAKURT