Kızılpınar AL'de YGS'ciler Geleceğe Pastayla Uğurlandı

Yarın gerçekleşecek YGS ise hayatlarının mesleğini de büyük ihtimalle seçecek Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencilerini öğretmenleri sınava pasta keserek uğurladı.

EĞİTİM 10.03.2017 22:00:00 0
Kızılpınar AL

Yarın yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi ilçenin başarılı okullarından Kızılpınar Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri sınava girecek öğrenciler için motivasyon amaçlı moral etkinliği düzenledi. Öğrenciler, ''Yerim Seni YGS'' yazılı pastayı kesilerek afiyetle yediler.

 

STRES YAPMAYIN

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Bahriye Varatlı tarafından organize edilen programda Okul Müdürü Erkan Demir'in yanı sıra tüm okul öğretmenleri YGS sınavına girecek öğrencilere stres yapmamaları konusunda ve başarılı olacaklarına inanmaları gerektiği yönünde telkinler içerek kısa bir video gösterimi hazırlandı. Öğrenciler kendileri için hazırlanan videoyu okulda bulunan televizyon ekranında görünce adeta gözleri parladı. “YERİM SENİ YGS Sürpriz videonun izletilmesinin ardından okul öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Yerim Seni YGS’ yazılı pasta öğrencilerle birlikte okul bahçesinde kesilerek, sınava girecek öğrencilere ikram edildi. Okul Müdürü Erkan Demir ve Rehberlik Öğretmeni Bahriye Varatlı öğrencilere son uyarılarda bulunurken tüm öğrencilerinin YGS sınavında başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

Haber / Celal KARAKURT