8 Mart Coşkusu Salona Sığmadı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen eğlence programına Çerkezköylü kadınların ilgisi olağanüstü oldu. İki bini aşkın kadın salona zor

GÜNDEM 9.03.2017 21:01:00 0
8 Mart Coşkusu Salona Sığmadı

Çerkezköy Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile Beylice Düğün Salonu’nda kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı programda Çerkezköylü kadınlar canlı müzik eşliğinde keyifli saatler yaşadı. Gecede belediye tarafından çekiliş düzenlenirken birçok hediye sahiplerini buldu. Kadınlara günün anısına karanfil verildi. Program için Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri’nden ücretsiz otobüsler tahsis edilip program sonrası da kadınlar mahallelerine geri götürüldü.

 

EĞLENCEYE DOYDULAR

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram açış konuşmasında günün tarihinden bahsederek tüm kadınların gününü kutladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay şehir dışında olması nedeniyle programa katılamazken konuşmasını telefon marifetiyle yaptı. Her yöreden çalınan canlı müziklerle oyunların oynandığı eğlence programında konuklar unutamayacakları bir gün yaşadı. Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’ın da katıldığı programın ilerleyen saatlerinde hediye çekilişi gerçekleştirildi. Oryantal ve sandalye kapma gibi yarışmaların birincileri de ödüllendirildi. Etkinlikte çok eğlendiklerini ve her 8 Mart’ta yapılmasını isteyen kadınlar Çerkezköy Belediyesi’ne ve Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN