Evladiyelik Marko Paşa Ayakta Alkışlandı

Nejat Uygur'un çeyrek asır önce sahnelediği Marko Paşa müzikalini baba mesleğini seçen oğulları Süheyl ve Behzat Uygur da sahneliyor. Çerkezköy OSB ev sahipliğinde Çerkezköy'e de uğrayan o

GÜNDEM 9.03.2017 20:59:00 0
Evladiyelik Marko Paşa Ayakta Alkışlandı

Ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un unutulmaz oyunlarından olan, “Marko Paşa” müzikalini 25 yıl sonra derleyerek sahneleyen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler önceki akşam Çerkezköy OSB Müdürlüğü'nde Çerkezköylü tiyatroseverler karşısına çıktı. Müzikal ile harmanlanan oyun izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilen, tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadında izleyiciye sunulan oyun, büyük alkış aldı.

 

BOŞ SANDALYE KALMADI

 

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın ev sahipliğinde halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenen oyunu izlemeye gelenler arasında Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, gaziler, STK temsilcileri ve tiyatroseverler yer aldı. 

 

GÜÇLÜ KADRO DİKKAT ÇEKTİ

 

“Marko Paşa” müzikali güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Süheyl ve Behzat Uygur’un yanı sıra Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin ve Ömer Yılmazoyunda sahne aldı. 25 yıl sonra Marko Paşa oyunda Nejat Uygur’un rolünü oğlu Süheyl, Bahri Beyat’ın rolünü diğer oğlu Behzat Uygur üstlendi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

İzleyicilerin büyük beğenisini alan oyunun sonunda konuklara teşekkür eden oyuncular yaptıkları esprilerle izleyicileri adeta gülme krizine sokarken, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler oyunculara çiçek takdim ederek tek tek teşekkür etti. Oyuncular ise konferans salonunun çok güzel bir ambiansa sahip olduğunu ifade ederek Başkan Sözdinler'e teşekkür etti.

 

Haber / Celal KARAKURT