Çerkezköy'de Kent Konseyi 8 Mart'ı Kutladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, 8 Mart'ın kadınlar için farklı bir gün olduğunu belirtti.Serfiçe, "Geçmişte b

GÜNDEM 8.03.2017 21:18:00 0
Çerkezköy

8 MART PASTASI

 

Serfiçe’nin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr.KaanKaytancıoğu’da, güne ilişkin değerlendirmede bulundu. Günün anısına pasta kesilmesinin ardından Büyükşehir belediyesi Kadın Danışma Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde görevli kadınların el emeği ile hazırladıkları yiyecekler davetlilere ikram edildi.

 

SERGİ AÇILIŞI

 

Çerkezköy Kent Konseyi’nde seramik sanatçısı Zeynep  KazmacıOnganer’in seramik sergisinin açılış kurdelesini Dr.KaanKaytancıoğlu ve Funda Serfiçebirlikte kesti. Etkinliklere Büyükşehir Belediyesi’den Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Gücüyener,Hayatboyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Müdürü Buket Beril Bağcı ileÇerkezköy Kent Konseyi çalışma grup yöneticileri, özel hastanelerin kurumsal iletişim sorumluları ve çok sayıda kadın katıldı.