Huncalife,Sakarya ve Gebze Ekibiyle Tanıtım Yaptı

Güzellik ve bakım ürünlerinde 1000'in üzerinde çeşidini tüketiciye doğrudan satışla aktaran Çerkezköylü Huncalife, Sakarya liderleri ve Gebze temsilcileri ile tanıtım toplantısı düzenledi. F

GÜNDEM 7.03.2017 20:43:00 0
Huncalife,Sakarya ve Gebze Ekibiyle Tanıtım Yaptı

Ülkemizde ailedeki sorumluluğu ve çocuklarından ötürü girişimci ruhunu hayata geçiremeyen birçok ev kadınının dört elle sarıldığı, kendisiyle birlikte ailesine önemli gelir sağladığı doğrudan satış giderek yayılıyor. Doğrudan satışta dünya lideri olup içinden dünya liderleri çıkartmayı hedefleyen yüzde 100 yerli sermayeli Huncalife, Gebze’de satış ekibiyle bir araya geldi.  

 

Bitkisel İçerikli, Helal Sertifikalı

 

Bitkisel içerikli ürün ve helal sertifikası ile dünya markası olma yolunda hizmet veren Huncalife tanıtım toplantısı Gebze’de Ramada Encore Gebze Hotel’de gerçekleşti. Sponsorluğunu Kocaeli liderleri Mehtap ÇolakveSevda– MuharremKırbaş’ın üstlendiği toplantının ürün ve sistem tanıtımı Bölge ve Satış Müdürü Yasemin Daşdemir tarafından yapıldı.

 

550 Çeşit Ürün Gamı

 

Sakarya liderleri ve Gebze temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya halkın da ilgisi büyüktü. 1957 yılından günümüzekadar yerli sermaye olarak kozmetik sektöründe hizmet veren Hunca, 2011 yılında Huncalife adıyla aldığı Turquality belgesi, 550 çeşit ürün gamı, bitkisel içerikli ürün ve helal sertifikası ile dünya markası olma yolunda hizmet veriyor.

 

HuncaLife’a Dair

 

HuncaLife, temsilcilerine iş, gelir ve eğitim imkânları sunarak hayatlarını değiştirmeyi amaçlamakta, bu sayede ülke ekonomisine ve topluma katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Yüzde 100 Türk Şirketi olan HuncaLife, Tekirdağ/ Çerkezköy’de 22 dönüm arazi üzerine kurulu üretim tesislerinde ürettiği 1000’in üzerinde güzellik ve bakım ürününü kendi Ar-Ge merkezinde geliştirmekte, sahip olduğu Helal, GMP, ISO 9001 ve Turquality Belgeleri ile müşterilerini memnun etmeyi ve onlara sağlıklı ürünler sunmayı amaçlamaktadır.

Firmanın ürün gamında makyaj, kişisel bakım, saç bakım, kokular ile ev/yaşam ürünleri ve aksesuarlar yer alıyor.

 

Haber / Melek ELMA