Işığıyla Engelleri Kaldırıyor: 11 Yıldır

Tekirdağ'ın öncü, lider sivil toplum örgütlerinden TSD Çerkezköy, 11'nci yılını kutluyor. Başkan Çetinkaya, "Işığımız daha güzel yanıyor"dedi.

GÜNDEM 6.03.2017 19:56:00 0
Işığıyla Engelleri Kaldırıyor: 11 Yıldır

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya dernek binasında yaptığı açıklamada derneğin kuruluşunun 11.yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını kaydetti. 11 yıldır derneğin Çerkezköy’de büyük bir yol kat ettiğini kaydeden Çetinkaya, “Derneğimiz engellilerin hayatlarını kolaylaştırdı.

 

GÜZEL ŞEYLER KAZANDIRDIK

 

Aileler daha mutlu ve güvendeler. Çünkü engellilerimizin kalacağı ve barınacağı 17 yataklı misafirhanemiz var. Şube olarak Çerkezköy’e güzel şeyler kazandırdık. Derneğimize destekte bulunanlarıbugün19.00-23.00 saatleri arasında Dekor Düğün Salonu’nda düzenleyeceğimiz eğlence programında onurlandıracağız” diye konuştu.

 

GENEL MERKEZ DE KATILACAK

 

Etkinlikte derneğin 11. yılını kutlayacaklarını kaydeden Çetinkaya, “Programa genel merkezden yöneticilerimiz, şubelerimizde katılarak katkıda bulunacaklar. Tekirdağ’da öncü ve lider dernek olduk. Işığımız daha güzel yanıyor. Bugün düzenleyeceğimiz programımıza bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR