Zehir tacirlerinin korkulu rüyası Çorlu KOM

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Dört zanlıyı yakasından tuttuğu gibi adalete götürdü.

GÜNDEM 2.03.2017 21:57:00 0
Zehir tacirlerinin korkulu rüyası Çorlu KOM

Uyuşturucu konusunda etkin ve kararlı bir şekilde mücadele yürüten Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, zehir tacirlerinin mesken tuttuğu Çerkezköy Bağlık Mahallesi Kümeevlere operasyon düzenledi. Dört kişinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda içime hazır fişek ele geçirildi.

 

ADALETE TESLİM EDİLDİLER

 

Çorlu KOM ekipleri önceki gün düzenledikleri operasyonda 4 kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçirdi. Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiini mesken tutan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda polis görev aldı. Operasyon kapsamında dört kişi gözaltına alınırken, boş bir alanda bulunan çadır içinde de çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyan Çorlu KOM ekipleri şüphelileri ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Dört şahıs Çorlu İçe Emniyet Müdürlüğü’nde ki ifadelerinin ardından dün Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde alınan sağlık raporlarının ardından Adliye’ye çıkarıldılar.

 

Haber / Gökhan TEKER