Taşıyıcılar Lojistiği Kapaklı'ya Kuracak

2011'de başlattığı yeni yerler edinme hamlesinde önemli mesafe alan Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi depolama ve lojistik alanı olarak Kapaklı'da yer edindi.

GÜNDEM 2.03.2017 21:43:00 0
Taşıyıcılar Lojistiği Kapaklı

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat,  gazetemize yaptığı açıklamada,bir süre önce yönetim kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda kooperatife yer kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.Her yıl kooperatife bir parsel alarak kooperatif yerini büyütmeye devam ettiklerini belirten Başkan Arat, “2011’deyönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda, ‘Damlaya damlaya göl olur’ atasözümüzden yola çıkarak kooperatif üyelerimizden aylık 50 Tl kesmeye başladık.

 

PARSEL PARSEL BÜYÜDÜ

 

Her yıl bir parsel olmak üzere toplam dört parsel almak için başlattığımız çalışmalar sonucu şu ana kadar kooperatifimizin yanındaki üç parseli satın alarak kooperatifimize kazandırdık.Bu yerleri kooperatifimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için gereksinim duyulduğundan satın aldık.Aldığımız yeni parseller ile birlikte mevcut kooperatifimizin alanı 2 bin377 metre kareye çıktı. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma ilede kooperatif alanımıza güzel bir görünüm kazandırmayı amaçlıyoruz”dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ

 

Başkan Yılmaz Arat şöyle devam etti: “Kooperatif yönetimi olarak kooperatif ortaklarımızla tam bir uyumla, birlik ve beraberlik içinde kooperatifinizin menfaatleri doğrultusunda ve yasalar kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘Birlikten kuvvet doğar’ ilkesini baz alarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda,İlçemizde ve bölgemizde gelişen sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını günün koşullarına göre karşılamak içinde büyük bir çaba harcıyoruz.”

 

LOJİSTİK KAPAKLI’DA

 

Kapaklı Belediyesi’nden kooperatife yer kazandırdıklarını da belirten Arat, “Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde yoğunluklu olan sanayi kuruluşlarımızın ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için Kapaklı belediyesi Karaağaç Mahallesi’nde depolama ve lojistik alanı olarak kullanmamız için 4 bin 256 metre karelik yeri belediyeden alarak kooperatifimize kazandırdık.Kooperatifimizin ve üyelerimizin geleceğini daha güvenli inşa etmek yolunda önemli kazanımlar elde ettiğimize inanıyoruz.Ayni zamanda projelerimizin kooperatif ortaklarımızın istihdamını daha iyi düzeye çıkaracak olması açısından da önemli olduğuna inanıyoruz.”

 

GÖREVİMİZDE TİTİZİZ

 

Yılmaz Arat, kooperatifin Avrupa standartlarına uygun şekilde hizmet verdiğini ve ortakların her zaman menfaatlerini koruyup kolladıklarını da kaydederek, “Biz kooperatif olarak bölgemizde önemli bir yere sahip olan bir kuruluşuz. Bölgemizde sanayi kuruluşlarımız başta olmak üzere en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Kooperatif ortaklarımızda yaptıkları hizmetin bilinci içinde özverili bir şekilde hizmetlerini aksatmadan titizlik içerisinde yapmaktadırlar. Şu anda verdiğimiz hizmet Avrupa standartları kapsamındadır. Bu nedenle sanayicilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek içinde canla başla çalışıyoruz. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutup buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN