Psikoloji bölümü okumak isteyenlere tavsiyelerde bulundu

Özel Optimed Hastanesi Uzman Klinik Psikolog  ve Aile Danışmanı Aslı Çağla Döner Kapaklı Anadolu Lisesi kariyer gününü katıldı.

GÜNDEM 28.02.2017 21:55:00 0
Psikoloji bölümü okumak isteyenlere tavsiyelerde bulundu

DÖNER’E SORULAR YÖNELTTİLER

 

Etkinlikte Uzman Klinik Psikolog  ve Aile Danışmanı Aslı Çağla Döner psikoloji bölümü okumak isteyen öğrencilerin neler yapması gerektiğini ve bölüm hakkında bilgiler anlattı. Döner, psikolog bölümünü okurken ve meslek hayatı sürecinde neyi nasıl yaptığını, bu branşın kendi yaşamına olan katkısını konuşma esnasında öğrencilerle paylaştı. Döner’e ilginç sorular soran öğrenciler “Pedogoji okumak için neler yapmalıyım? ve “Psikiyatris ve Psikolog ayrımı nedir?” gibi sorular sordu. Kariyer gününde Döner, öğrencilerden gelen güzel soruları tek tek yanıtlayarak öğrencileri aydınlattı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Seminerde Döner, “Psikoloji alanı bambu ağacı yetiştirmek gibidir” örneğini verdi ve öğrencilere sevdikleri işi yapmaları durumunda pazartesi sendromu yaşamayacaklarını, her şeyden önce kendilerini tanımaları, yeteneklerini keşfetmeleri gerektiği notunu da iletti.Program sonunda okul rehber öğretmeni Gamze Erdem ve öğrenciler günün anısına Uzman Klinik Psikolog  ve Aile Danışmanı Aslı Çağla Döner’e çiçek takdim ettiler.