Kömürköylülerden birlik beraberlik kahvaltısı

Kapaklı'da faaliyet gösteren Kapaklı Kömürköylüler Derneği önceki gün dernek lokalinde birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

GÜNDEM 27.02.2017 22:49:00 0
Kömürköylülerden birlik beraberlik kahvaltısı

ÇOK SAYIDA PROTOKOL ÜYESİ KATILDI

 

Pazar günü saat 10.30’da dernek lokalinde düzenlenen Birlik beraberlik kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, belediye meclisi üyeleri,Siyasi partilerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri,muhtarlar,STK temsilcileri, dernek üyeleri ve Kömürköylüler katıldı.

 

“BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE OLALIM”

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seygi Özgerçek kahvaltı programına katılan misafirlerine teşekkür etti. Özgerçek “ Bugün birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın güzel bir örneği olarak kahvaltı programı düzenledik. Teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Derneği kurarken söylemiş olduğumuz bir şey vardı. Yeter ki biz birlik, beraberlik içinde olalım. Bu birlik ve beraberlik sonunda başarıyı, dayanışmayı getirecektir. Kapaklı’da bir güç olduğumuzu da herkes görecektir” diye konuştu.

 

BU TÜR ORGANİZASYONLAR BİRLİĞİMİZİN PEKİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

 

Kahvaltıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kapaklı’Da faaliyet gösteren ve yaklaşık 3 bin kişilik bir topluluğu temsil eden Kömürköylüler Derneği’nin bu gün düzenlediği birliktelik kahvaltısı programına emeği geçen dernek yönetimini tebrik ediyoruz. Bu gibi organizasyonlar birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi için önemli olduğunu düşünüyorum. Hemşeri dernekleri birlik ve beraberliğin güçlenmesinde büyük katkı sağlamaktadır. Ayni zamanda bulundukları yerlere o yerin kalkınmasında da büyük rol oynamaktadırlar. Bu nedenle bu organizasyonların sık sık gerçekleşmesi ayni zamanda insanların bir birleriyle daha sıcak ilişkiler içinde olmasını sağlamaktadır” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’de “ Öncelikle bu kahvaltı programının çok güzel bir birliktelik organizasyonu olduğunu belirtmek istiyorum.Bu ortam sizin ne kadar çok sevildiğinizi gösterir. İnşallah daha nice güzel organizasyonlarda buluşuruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen dernek yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

 

GELDİĞİNİZ YERLERİ UNUTMAMIŞ OLMANIZDA ÖNEMLİ

 

Programda son olarak konuşan Vize Kaymakamı Soner Zeybek’te, “Vize ilçesi olarak çok yakına göç veriyoruz. Verdiğimiz göçün büyük bir kısmı Çerkezköy ve kapaklı ilçeleridir.Bunun nedeni ise bu ilçelerimizde geniş iş sahalarının bulunmasıdır. Biz sizlerin Vize’ye olan bağlılığınızın da hiçbir zaman  unutmadık ve doğup büyüdüğünüz yerlerden kopmadığını da çok iyi biliyoruz. Buradaki derneklerimizin faaliyetlerini de yakinen takip ediyor ve çalışmalarını da çok önemsiyoruz.” Diye konuştu.bu güzel kahvaltı programında emeği geçen başta dernek yönetimi olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN