İmdaat! İnşaatta Hırsızlar Var

SATİVES Başkanı Erol Buz artan inşaat hırsızlığı olaylarına karşı yetkilileri göreve, vatandaşı ihbara davet etti. Yasalardan da adeta yakınan Buz, "Aynı suçtan işlem görüp elini kolunu

GÜNDEM 27.02.2017 22:46:00 0
İmdaat! İnşaatta Hırsızlar Var

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, son günlerde yaşanan inşaat hırsızlığı vakalarına dikkat çekerek yetkilileri göreve çağırdı.Erol Buz, “İnşaatlardaki hırsızlık olaylarına kim dur diyecek? Bu çalınan malzemeleri hangi esnaf hangi hurdacı alıyor? Bu malzemelerde nerelerde satılıyor?” sorusunu yöneltti.

 

SERBEST BIRAKILIYORLAR

 

Kapaklı’da hızla artan inşaat hırsızlığı olaylarında dernek üyelerinin de mağduriyet yaşadığını belirten Başkan Erol Buz, “İlçemizde son günlerde inşaatlarda yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle iş adamlarımız ve esnaflarımız büyük zarar görüyor. Yapımı devam eden inşaatları mesken tutan hırsızlar, kablo, batarya ve çeşitli inşaat malzemeleri başta olmak üzere maddi değeri bulunan herşeyi bir gecede çalıp ortadan kayboluyorlar. Ne acıdır ki defalarca aynı suçtan işlem gören şahıslar halen dışarda elinin kolunu sallayarak gezebiliyor” dedi.

 

İHBAR EDİN

 

En az 10 dernek üyesinin bu konuda mağdur olduğunu söyleyen Buz, “Üç kez de kendi firmama ait inşaatlarda hırsızlık olayı yaşandı. SATİVES olarak tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. Malum olaylar nedeniyle emniyet güçlerimizin personel sorununu da göz önüne alırsak, Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızı da hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herhangi bir hırsızlık olayına şahit olmaları durumunda çekinmeden emniyete ihbar etmelerini bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Mensure KARDEŞ