7 ayda tamamlanacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan 610 ada 2 parselde yaptırılacak olan Veliköy Kapalı Düğün Salonu inşaatı başlıyor.

GÜNDEM 24.02.2017 21:44:00 0
7 ayda tamamlanacak

7 AYDA TAMAMLANACAK

 

Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nun inşaatına başlanıyor. İhaleyi 2 milyon 139 bin TL ile kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken, toplam 1700 metrekare kapalı inşaat alanı olacak Veliköy Kapalı Düğün Salonu inşaatı 210 gün içerisinde tamamlanacak.

 

1700 METREKARE KAPALI ALANI OLACAK

 

Vatan Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 750 metrekarelik 610 ada 2 parsel üzerinde yapılacak olan Veliköy Düğün Salonu’nun 210 gün içerisinde tamamlanacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Toplam 1700 metrekare kapalı alanı olacak Veliköy Düğün Salonumuzun içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar, kantin de olacak” diye konuştu.

 

RAHATÇA VE REFAH ORTAMDA DÜĞÜN YAPACAKLAR

 

Veliköy Düğün Salonu’nda 840 metrekarelik tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı büyük bir salon ile sahnenin olacağını ifade eden Akay “ Veliköy Düğün Salonumuzun inşaatını yaz sonuna kadar tamamlayıp, çevre düzenlemesini bitirdikten sonra Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Burada vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini rahatça ve ferah bir ortamda yapabilecekler” dedi.