Mahalleye Dönüşen Köylerde Müşterek İhtiyaçlar Saptandı

Kapaklı'da Büyükşehir yapılanması ile mahalle statüsü edinen köylerin muhtarları Kaymakam Mehmet Yüzer ile bir araya geldi. Çiçeği burnunda mahallelerin müşterek ihtiyaçları saptandı.

GÜNDEM 23.02.2017 19:11:00 0
Mahalleye Dönüşen Köylerde Müşterek İhtiyaçlar Saptandı

Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsünü edinmesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yapılanması ile statü değiştirerek mahalleşen köylerde muhtarlar Kaymakam Mehmet Yüzer ile durum değerlendirmesi yaptı. Mehmet Yüzer’in makamında ve başkanlığında gerçekleşen toplantıda yapılacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Hayli randımanlı geçen toplantı sonrası oluşturulacak rapor ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çiçeği burnundaki mahallelere hizmet götürecek kurumların hizmet ve icraat programlarını öncelik sırasına göre belirlemesi bekleniyor.

 

EMNiYET MÜDÜRLERİ İLE ASAYİŞ

 

Öte yandan göreve geçtiğimiz ay başlayan Kaymakam Mehmet Yüzer’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve kendisine eşlik eden İlçe Emniyet Müdürü Sahir Uzun, Yüzer ile ilçe asayiş ve güvenliği üzerine de görüş alışverişinde bulundu. Yüzer nazik ziyaretlerinden ötürü konularına teşekkür etti.

 

ZİYARETLER SÜRÜYOR

 

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, Edirne Tapu Kadastro Müdürü 19’ncu Bölge Müdürü Turan Gülten, Mobil Mühendislik firmasının sahibi İbrahim Emiroğlu da Yüzer’e konuk olup iyi niyet dileklerini iletti.

 

Haber / Celal KARAKURT