Trakya'ya Ticari Bilgi İstihbarat Merkezi

TRAKYAKA'da yönetimin aylık olağan toplantısından iki fuar ve bir zirveye katılım ile Trakya Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi kurulması kararı çıktı. Toplantıya Kırklareli ev sahipliği yaptı.

GÜNDEM 23.02.2017 19:04:00 0
Trakya

Trakya Kalkınma Ajansı – TRAKYAKA aylık olağan toplantısı Kırklareli Valiliği’nde gerçekleşti. Toplantıda, “Trakya Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi”nin TRAKYAKA koordinasyonuyla bölgedeki oda ve borsalar bünyesinde kurulması hususunda güdümlü proje desteği çerçevesinde çalışma başlatılmasına karar verildi.

 

KÜLTÜR MÜDÜRLÜKLERİ İLE SEYAHAT FUARI

 

Toplantı, Genel Sekreter Mahmut Şahin’in gündemi arz etmesiyle başladı. Toplantıda ilk olarak bir önceki yönetim kurulunda alınan kararlar değerlendirildi.Gündemin ele alınmasıyla devam eden toplantıda yeni kararlar alındı. Buna istinaden, 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan 'Travel Expo' fuarına katılım gösterilmesi ve çalışmaların her il için ayrı olarak İl Kültür Müdürlükleri koordinasyonunda yürütülmesi kararlaştırıldı.

 

GAZİANTEP’TE ZİRVE, İSTANBUL’DA ARGE FUARI

 

Ayrıca Mart ayı içerisinde Gaziantep'te düzenlenecek olan 'Güney Anadolu Savunma, Havacılık ve Uzay Sistemleri Yerlileştirme Zirvesi'ne katılım sağlanması ve Kalkınma Bakanlığı’nca organize edilen 3-5 Mayıs 2017'de İstanbul'da düzenlenecek olan 'Ar-Ge ve İnovasyon Fuarı'na katılım gösterilmesi hususunda ortak karara varıldı.

 

GÜNAY ÖZDEMİR BAŞKANLIĞINDA

 

Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığındaki toplantıya Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı. Toplantı gündem maddelerinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Haber / Gökhan TEKER