57.Alay şehitleri için pilav dağıttılar

Süleymanpaşa Belediyesi, Çanakkale Savaşı sırasında tüm askerleri şehit düşen ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat Tekirdağ'a gelerek kurduğu 19. Fırka'ya bağlı 57. Alay için Ã?

GÜNDEM 22.02.2017 20:15:00 0
57.Alay şehitleri için pilav dağıttılar

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen pilav dağıtımı etkinliğine Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Pilav dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Öte yandan, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünün kutlanacağı 18 Mart 2017’de Tekirdağ’dan 57. Alay’ı simgeleyen bir grubun yürüyerek Çanakkale’ye gideceği belirtilirken, yürüyüşü gerçekleştirecek olan 57. Alay Yürüyüş Komitesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

 

“YÜRÜYÜŞ 13 MARTTA BAŞLAYACAK”

 

Tarihi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, 7 yıldan bu yana Çanakkale yürüyüşünü gerçekleştiren Komite üyeleri destekleri için Eşkinat’a teşekkür etti. Komite adına konuşan Hikmet Selim, 13 Mart’ta Tekirdağ’dan yürüyüşe başlayacaklarını belirtti.  Komitenin her yıl gerçekleştirdiği yürüyüşle tarihe ışık tuttuğunu ifade eden Eşkinat da organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür etti.