Kudret'e Akülü Araç Çekilişsiz İsabet Etti

Çerkezköy'de belediyenin engellilere yönelik akülü araç desteği bu yıl da sürüyor. Bu yılın ilk desteği Kudret Açıkgöz isimli gence çekilişsiz kurasız teslim edildi.

GÜNDEM 21.02.2017 20:18:00 0
Kudret

Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ve onları topluma kazandırmak için elindeki imkânları seferber eden Çerkezköy Belediyesi, bir engelli vatandaşa daha akülü araç sandalye desteğinde bulundu. Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden Kudret Açıkgöz (20) isimli gence akülü sandalyesini Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin ile birlikte teslim eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram şunları söyledi:

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 

 “Çeşitli nedenlerle sakat kalan veya doğuştan engelli olan vatandaşlarımızı topluma kazandırmalı, onları sosyal hayatın içerisine çekmeliyiz. Sosyal belediyeciliğin en önemli yönlerinden birisi de budur. Çerkezköy Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın öncülüğünde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma yönünde çalışmalar yapıyoruz. Onların ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda bugün Kudret kardeşimize elektrikli sandalye vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

KAZASIZ BELASIZ KULLANSINLAR

 

Belediyeye müracaat eden ve tekerlekli sandalyeyi kullanabilme yönünde doktor raporu olan vatandaşlara yapılan incelemelerin ardından sandalyelerin tesliminin gerçekleştiğini dile getiren Enver Bayram, “Teslim ettiğimiz bu araçları engelli kardeşlerimizin kazasız belasız kullanmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu araçlar hayatlarını kolaylaştırır ve toplum yaşamının içerisinde daha aktif rol alırlar” diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ