"Kar Tarzanı" Ordu'dan kar banyosu

2011 yılında Karadeniz'in soğuk sularında kulaç atan, 2012 yılında Fransa'ya tepki göstermek için Yeniçiftlik sahilinde partililer ile kış ortasında denize giren MHP Çerkezköy Eski İlçe Ba?

GÜNDEM 13.02.2017 21:27:00 0

Çerkezköy siyasetinde alışıla gelinenin dışında yaptığı farklı, bir o kadar da renkli basın toplantıları ile hemen her gün gündemde kalmayı başaran MHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, bu seferde karla kapla olan Trabzon’da yaptığı ilginç kar banyosu ile gündeme geldi. Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışı ve beraberinde etkisini gösteren soğuk havada vatandaşlar üşütmemek için kalın kıyafetler giyerken, Mustafa Ordu’nun soğuk havaya aldırış etmeden karda banyo yapması görenleri hayrete düşürdü. Termometrelerin eksi 10 dereceyi gösterdiği Trabzon Dernekpazarı Taşçılar Mahallesinde buz gibi havaya aldırmadan üzerindeki elbiseleri çıkartıp şortunu giyerek denize girer gibi beyaz karların içerisine balıklama atlayan Ordu, soğuğa aldırmadı. Ordu’nun eksi 10 derecede kar banyosu yaparken çekilen görüntüleri ise sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

 

“BENİ DİNÇ TUTUYOR”

 

Ordu’nun önce vücudunu karla ovması, ardından kar birikintisine balıklama atlaması takipçilerinin adeta görüntüyü izlerken bile üşümesine neden oluyor. Görüntülerde karda yatıp yuvarlanan Ordu “Kış mevsiminde soğuk suda duş almak sağlık açısından da gayet iyi, beni çok dinç tutuyor” dedi. Karda banyo yapan Mustafa Ordu’yu görüntüleyen akrabaları ise “ Kar leoparından sonra kar tarzanı sabah duşunu alıyor” söylemlerinde bulunarak kendisine destek verdi.