Son viraj öncesi stresi yenme eğitimi

Üniversite sınavına girecek olan lise son sınıf öğrencilerinin sınav heyecanından kurtulabilmeleri amacıyla dün Çerkezköy OSB Konferans Salonu'nda ilçede eğitim öğretim veren tüm liselerin son sın?

EĞİTİM 13.02.2017 21:25:00 0
Son viraj öncesi stresi yenme eğitimi

HEYECANIMI NASIL YENERİM?

 

Düzenlenen konferansa Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi yetkilileri ve konferansa davetli olan liselerin idarecilerinin yanı sıra binlerce öğrenci katıldı. İlk etabı saat 09.00'da başlayan konferansın ikincisi 11.00'da sonuncu tekrarı ise 14.00'da verildi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı, Eğitimci Yazar, TRT Eğitim Editörü  Süleyman Beledioğlu'nun 3seans halinde gerçekleştirdiği  konferansın amacı ise üniversite sınavlarına girecek olan lise son sınıf öğrencilerine stres ve heyecandan kurtulmalarının yollarını göstermek oldu.

 

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

 

2 bin 500 öğrencinin konuk olduğu ve 3 seans şeklinde gerçekleşen seminerde Halk Eğitim Merkezi idarecilerinden Güllü Polatcan Kazak yaptığı konuşmasında konuk olan tüm öğrencilerin anlatılanları aklında tutması ve heyecanlanmamaları gerektiği yönünde telkinlerde bulundu. Ayrıca Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu'na Fatih Bakıcı imzalı bir hediye takdim etti. Çerkezköy OSB'de düzenlenen konferansın ardından dün saat 19.00'da sınava girecek olan öğrencilerin velileri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde konuk edilerek bir seminer düzenlendi. Seminerde, sınava girecek olan öğrenciye velilerin tutumlarının nasıl olması gerektiği yönünde bilgiler verildi.