Şampiyonlara özel kutlama

Önceki gün oynanan Fevzipaşaspor maçı sonrası 1. Amatör Lig'i B Grubu'nu şampiyon tamamlayan Çerkezköy Doğanspor, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Çerkezköy'ün tanınan iş adamlarından Hayrett

SPOR 13.02.2017 21:14:00 0
Şampiyonlara özel kutlama

KUTLAMA PROGRAMI ORGANİZE EDİLDİ

 

Çerkezköy’ün sevilen işadamlarından Hayrettin Turlin, 1.Amatör Küme B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Çerkezköy Doğanspor Kulübünü organize ettiği kutlama programına Çerkezköy Doğanspor Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, Asbaşkan Sabri Asbaş, yöneticiler Fikri Güven, Nevzat Kumru, Melih Gedikoğlu, Ali Uluç, Mücahit Özkan, Aykut Akar ile futbolcular ve teknik heyette görevli Sercan Sönmez katıldı.

 

O TARAFTAR GRUBUYLA BİR ALAKAMIZ YOK

 

Çerkezköy Doğanspor'un As Başkanı Sabri Asbaş kutlama yemeğinde yaptığı konuşmasında, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın hakkında yapılan kötü tezahüratın sahipleri ile kulübün hiç bir bağı bulunmadığını belirterek, "İşin sonuna geldik ve mutlu sona ulaştık. Fevzipaşaspor maçında bizleri desteklemiş gibi görünen bir grup taraftar arkadaşlarımın sinkaflı sözlerini ben kendime yakıştıramadım. Onların bizimle alakası olmadığını sayın basın mensubu arkadaşlarımın huzurunda bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi. As Başkan Sabri Asbaş ayrıca kutlama yemeğini organize eden iş adamı Hayrettin Turlin'e ve üstün bir mücadele örneği göstererek Süper Amatör Lig'e yükselen takımın oyuncularına tek tek teşekkür etti.

 

FAİR PLAY KUPASINI ALMAMIZ GEREKİYOR

 

As Başkan Sabri Asbaş konuşmasının devamında ise Fair Play kupasının da Çerkezköy Doğanspor'a verilmesi gerektiğini ifade etti. Federasyona bu konu hakkında gerekli görüşlerini ileteceğini ifade eden Asbaş, "Takım içinde centilmence mücadele ettik, kimsenin hakkını yemedik. Fair Play kupasını almamız gerekiyordu" dedi. Futbolcuların kendisine haklarını helal etmesini dileyen Asbaş, "Gönlümüz sizden yana, biz sizlerle devam edeceğiz. Biz her zaman birbirimize lazımız" şeklinde konuştu.

 

BU KULÜPTEN İKİ BELEDİYE BAŞKANI ÇIKTI

 

Kutlama programını düzenleyen iş adamı Hayrettin Turlin ise şampiyon takım oyuncularını tek tek kutlayarak Süper Amatör Lig'de başarılar diledi. Doğanspor Kulübü yöneticisi Nevzat Kumru ise Hayrettin Turlin'e düzenlenen şampiyonluk kutlaması için teşekkür etti. Şampiyon takımın kaptanı Naim Pirinç ise konuşmasında takım arkadaşlarını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederek aynı başarının Süper Amatör Lig'de de verilmesi gerektiğini ifade etti. Sezon başında şampiyonluğa inandıklarını dile getiren kaptan, "Herkesin ayağına yüreğine sağlık" dedi. Kısa bir konuşma yapan Doğanspor yöneticisi Fikri Güven ise "Bu kulüpten iki belediye başkanı çıktı. Birisi geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Mehmet Uz, diğeri ise şimdiki başkanımız Vahap Akay'dır" dedi.