Gençlik Kollarında Avcılar dönemi

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları'nda Uğurcan Avcılar dönemi başladı. 4 yıldır CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nda bulunan Tansu Altınel, düzenlen tören ile ba?

SİYASET 12.02.2017 22:05:00 0
Gençlik Kollarında Avcılar dönemi

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Devir teslim töreninde konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, referandum sürecinde hayır oylarının daha fazla çıkması için ellerinde geleni yapacaklarını ifade ederken, parti üyelerinden daha fazla çalışmalarını istedi. Tansu Altınel'in görev yaptığı 4 yıllık süreçte başarılı işlere imza attığını ifade eden Camcı, çiçeği burnunda yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar'a görevinde başarılar diledi.

 

UĞURCAN ARKADAŞIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Devir teslim töreninde konuşan eski Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, bu ayrılıjk çok zor malum benim işlerimde bayağı bir arttı. 4 yıl süren bu yönetim sonrasında bir değişim gerekiyordu. Ekibimiz aynı ben de yeni başkanımıza görevi teslim etmek istiyorum. Bu sürede 4 yıllık süreçte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra Uğurcan arkadaşımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HAYIR İÇİN MÜCADELE VERECEĞİM

 

Törende konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay,"Bu birlikteliği burada görünce seviniyorum. Eski başkanımız, yeni başkanımıza medeni bir biçimde örgüt bütünlüğü içersinde görevi teslim ediyor. Bu çatı altında 6 ok ilkelerine sadık kalarak görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; Uğurcan arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Cumhuriyetçi Halk Partisi  bir örgüt bütünlüğü içerisinde bugün. Önümüzdeki referandum için 2 aylık bir süreç var. Belki de Türkiye bir kritik virajdan geçecek. Türkiye'nin geleceği açısında çok önemli bir karar verilecek. Türkiye çatısı altında yaşayan tüm herkes için yeni anayasanın neler götürdüğünü anlatmamız lazım. Bende belediye başkanı olarak önümüzdeki süreçte ''hayır'' adına bir mücadele vereceğim. Kararın burada yaşayan vatandaşlarımıza çok iyi tarif edilmesi gerekiyor. Ulusal medya bu noktada çok doğru bir noktada değil, 2 aylık süreçte gerekirse evlere tek tek giderek çalışmalıyız. Önümüzdeki referandumun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

HAYIR DEMELİYİZ

 

Çiçeği burnunda yeni Başkan Uğurcan Avcılar törende yaptığı konuşmasında, "30 Ocak 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atamam gerçekleşti. Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanım Tansu Altınel bugüne kadar üzerine düşen görevi elinden geldiğince yaptı. Görevde bulunduğu sürece onur ve gururla taşıdığı bayrağı, Başkanımız Tansu Altınel’den devraldım.  Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Referandumda hayır oylarını arttırmak için mücadele edeceğiz. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere Milli Beraberliğimizin hala var olduğunu hatırlatacağız. Ülkemiz ekonomik krizin içerisindeyken, işsizlik tavan yapmışken, terör belası üzerimizdeyken Ülkemizin gündemi Başkanlık olmamalıdır. Ülkenin yıkıma, halkın uçuruma daha fazla sürüklenmesini önlemek için, hayır demeliyiz. 17 -25 Aralık gibi hırsızlık olaylarının bir daha yaşanmaması için hayır demeliyiz. 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanmaması için hayır demeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Uğurcan Avcılar Başkanlığında yeni yönetimde Yalçın Çakır, Erman Şişman, Mustafa Sever, Deniz Kırıklar, Okan Ermeğan, Anıl Yakar, Ramazan Şehin, Çetin Akyıldız, Buse Özer, İrem Sargın, Gonca Katuç, Güzin Esen, Elif Buzkuş ve Ulaş Polat” yer aldı.

 

Haber / Celal KARAKURT