Soydaşlara 'Hayır'ı Köprülü Anlatacak

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Genel Merkezi tarafından referandum kampanyasının Trakyalı soydaşlar yapılanmasında görevlendirildi.

SİYASET 12.02.2017 22:05:00 0
Soydaşlara

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü partisinin referandum çalışmalarında hedef kitle olarak belirlediği, Balkan ve Rumeli Göçmenleri Dernekleri’ne yönelik olarak yürütülecek çalışmaların başında görevlendirildi. CHP Sivil Toplum Kuruluşları’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın da yer aldığı ekipte yer alan Köprülü, Balkan ve Rumeli merkezli vakıf ve derneklerin temsilcileriyle bir araya gelerek CHP’nin politikalarına yönelik çalışmaları anlatacak. Daha önce de CHP Genel Merkezi tarafından benzer konularda sık sık görevlevdirilen Köprülü, referanduma kadar olan süreçte deneyimleri ile, “Hayır” oyu çalışmasında bulunacak.

 

KÖPRÜ KURACAK

 

CHP ile göçmen dernek ve vakıfları arasında köprü kuracak olan Milletvekili Köprülü, “Bu çalışmalarda Anayasa değişikliği ile yapılması istenenler, Başkanlık sistemi ve referandumda niçin ‘Hayır’ denmesi gerektiği konularında propaganda çalışması yürüteceğim” dedi. Meselenin partilerden bağımsız Cumhuriyet ve demokrasi meselesi olduğuna dikkat çeken Köprülü, “Ülkemizin birliği, bağımsızlığı ve geleceğiyle ilgili en hayırlı kararı alacağız. Bunun için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

 

“HAYIRLARI ÇOĞALTACAĞIZ”

 

Saha çalışmalarında görüşme yapacağı dernek ve vakıflarda yönetici ve üyelerin görüş ve önerilerini alacağını vurgulayan Köprülü, “Bütün vatandaşlarımıza ulaşıp, ‘Hayır’ları çoğaltacağız” dedi. Gerek Meclis gerekse Trakya Bölgesi’nde soydaşların sorunlarını sürekli gündeme getiren Köprülü aynı zamanda Meclis’te kurulu Türkiye – Bulgaristan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu’nun yönetiminde de görevli.

 

Haber / Mensure KARDEŞ