Süper Lig'de zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 15.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya 36 puanla lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor bugün deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Gen?

SPOR 10.02.2017 19:53:00 0
Süper Lig

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ÇORLU DEPLASMANINDA

 

Oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet ve üç beraberlik alarak 36 puanla haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan 9 puanla Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Bugün Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

KAPAKLISPOR GALİBİYET İSTİYOR

 

Lideri takibini amansız bir şekilde devam ettiren 33 puanla Kapaklıspor ise hafta sonunda zorlu bir deplasmana konuk olacak. Şarköyspor’a konuk olacak Kapaklıspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp rakibi ile puan farkını korumak isteyecek. Kapaklıspor ligde oynadığı 14 karşılaşmada 10 galibiyet 3 beraberlik ve tek yenilgi aldı. Şarköyspor ise ligde 14 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

 

KAPAKLI SİTESPOR KÜLTÜRSPOR’A KONUK OLACAK

 

31 puanla üçüncü sırada bulunan Marmara Ereğli Belediyespor ise hafta sonunda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Aşağısevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 15.30’ da başlayacak. Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından zirve yarışından uzaklaşan Çorlu Kültürsopr ise evinde son haftaların en formda takımı Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Çorlu Kültürspor 27 puanla dördüncü sırada yer alırken, Kapaklı Sitespor ise 22 puanla altıncı sırada bulunuyor. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da 13.00’de başlayacak.

 

ERGENE’DE ZORLU KARŞILAŞMA

 

İyi bir çıkış yakalamasına rağmen son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan Saray Belediyespor evinde sekizinci sırada yer alan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Ligde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada ise 13 puanla 11.sırada yer alan Ergene Belediyespor ile 9 puanla 12.sırada yer alan Hayrabolu Belediyespor Ergene Sahası’nda karşılaşacak. Karşılaşmada tüm karşılaşmalarda olduğu saat 13.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise 22 puanla beşinci sırada yer alan Muratlı Belediyespor ise ligin dibinde yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak.