İhtiyaç sahiplerinin yüzü " El Ele Butik" ile gülüyor

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Bugün Bir İyilik Yapmaya Var mısınız?' sloganı ile Kızılpınar Kültür Merkezi'nde hizmete açtığı sosyal yardım mağazası 'Çerkezkö

GÜNDEM 10.02.2017 09:40:00 0
İhtiyaç sahiplerinin yüzü

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞUYOR

 

Çerkezköy Belediyesi’nin kısa bir süre önce ‘Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?’ sloganı ile başlattığı proje kapsamında çocuklar için ikinci el oyuncaklar, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ikinci el kıyafetleri toplanarak Kızılpınar Kültür Merkezimizde oluşturulan sosyal yardım mağazamızda yeni sahipleri ile buluşturuluyor.

 

KIZILPINAR’DA AÇILDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşların kullanmadığı kıyafet ve oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine Kızılpınar Kültür Merkezimizde açılan sosyal yardım mağazası ‘El Ele Butik’ ile ulaştırılmaya başlandı. Çerkezköy halkının hiç kullanmadığı veya kullanılabilir durumdaki ikinci el kıyafet ve oyuncaklarını toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile ücretsiz olarak buluşturan Çerkezköy Belediyesi, ayrıca Belediye Başkanı Vahap Akay’ın girişimleri ile alınan yeni kıyafet ve oyuncakları da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile sosyal yardım mağazasında buluşturuyor.

 

EŞYALAR NASIL ULAŞTIRILIYOR? 

 

Sosyal yardım mağazamız ‘El Ele Butik’ için hiç kullanılmamış veya ikinci el kıyafet ile oyuncak bağışı yapmak isteyen vatandaşlar eşyaları ve oyuncakları Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezimize, Çerkezköy Belediyesi Danışma Birimine veya Kızılpınar Mahallesinde bulunan Kültür Merkezinde ulaşabiliyorlar. Sosyal Yardım Mağazasında kıyafet bağışında bulunacak vatandaşlar, bağış yapacak oldukları kıyafetleri temiz ve ütülü bir şekilde teslim ederlerse, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve çocuklar kıyafetleri ve oyuncakları alarak, hemen kullanmaya başlayabilirler.