Yurdakul 8 saate 15 ziyaret sığdırdı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul sektör bazlı esnaf ziyaretleri kapsamında 6 saatte 14 işyeri, bir derneğe konuk oldu. Borun ve beklentileri dinledi.

GÜNDEM 10.02.2017 09:27:00 0
Yurdakul 8 saate 15 ziyaret sığdırdı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ilçede ekonominin nabzını sektör sektör ölçüyor. Hem iş akışlarına dair bilgi edinip hem de istek, sorun ve beklentiler ile önerileri birinci ağızdan yerinde dinleyen Yurdakul son ziyaretlerini tarım ve tarımsal ürünler ile ilgili işyerlerine yaptı. Yurdakul’a temaslarında Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz ve Bahaettin Cömert eşlik etti. Önceki Salı günü sabah 07.30’dan itibaren temaslarına başlayan Ulaş ve yardımcıları 15.30’a kadar olan 8 saatlik zaman diliminde 14 işyeri bir de derneğe konuk oldu.

 

HEM TARIM HEM TARIM ÜRÜNLERİ

 

Başkan Yurdakul ve yardımcıları ilçede Eko Tarım ve Sanayi Ürünleri, Erdem Tarım Ürünleri, Beşerler Tarım Ürünleri, Candarlar Tarım Ürünleri, Yıldırım Nakliyat Gıda Tarım Hayvancılık, Liva Tarım, Tümosan Kaymazlar Traktör, Bayırlı Galeri, Akkaya Tarım Ürünleri, Atasoylar Tarım Ürünleri, Macar Tarım, Baykal Tarım Ticaret, Şaban Özkan Tarım, Ünallar Tarım, Haksan Tarım Ürünleri firmaları ile Önder Çiftçi Derneği’ne konuk oldu.

 

BİLGİLENDİRDİ VE DİNLEDİ

 

Ziyaretler sırasında esnaf ile sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verip, esnaflara hayırlı işler diledi. Esnaf da Başkan Yurdakul ile başkan yardımcıları Cömert ve Yılmaz’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yurdakul esnafa yönelik sektör bazlı ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

 

Haber / Melek ELMA