Başkanlar Büyükşehir'den dört ilçeye birim istedi

Tekirdağ geneli şoförler odası ve kooperatif başkanları servisçilerin basit evrak işlemlerinden ötürü il merkezine gidip gelmemesi için Çorlu,Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'daki büyükşehir bin

GÜNDEM 8.02.2017 21:21:00 0
Başkanlar Büyükşehir

ÖNÜNE GEÇİLMESİNİ İSTEDİ

 

Türkiye’de illerin büyükşehir statüsüne bürünmesi beraberinde bir dizi sorunu getirirken çözümü için yerinde hizmet formülü öneriliyor. Çerkezköy, Çorlu,Süleymanpaşa,Saray,Hayrabolu,Malkara,Şarköy ve Marmara Ereğlisi’den şoförler ve otomobilciler odası başkanları ile kooperatif başkanlarının Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve UKOME Başkanı Hasan Bayram’ı ziyaretlerinde de Çorlu,Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki büyükşehir binalarına evrak verme yetkili birim, verilmesi basit evraklar için sürücülerin il merkezine gidip gelmesinin önüne geçilmesi için istendi.

 

KORSANLAR İÇİN GEREKEN YAPILACAK

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ziyarete ilişkin değerlendirmesinde heyetin önce Kadir Albayrak’a konuk olduğunu aktardı. Mustafa As, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a servisçi esnafımızın sorunlarını ilettik. Albayrak’ta sorunların çözümü için çalışıldığını ve gerekenin yapılacağını ifade etti.Ardından UKOME Başkanımız Hasan Bayram’ı ziyaret ederek korsan araçların ve bölgeselliğe uymayan araçların Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri tarafından daha sıkı aralıklarla kontrol ve denetlenmesi konusunda taleplerimiz oldu” dedi.

 

TÜM SORUNLARIN, ÇÖZÜMÜNE KADAR TAKİPÇİSİYİZ

 

Temaslarında evrak fazlalığına ilişkin serzenişlerini de aktardıklarını kaydeden Başkan Mustafa As konuya dair şunları söyledi:  “Yol izin belgeleri için istenilen evrak listelerinde fazlalık gibi görülen evrakların bir an önce azaltılmasını, fuzuli evrak toplamanın gereksiz olduğunu ilettik. Odamız yönetimi olarak ilerleyen günlerde şoför esnafımızdan tarafımıza ulaşacak sorun ve sıkıntıların bir an önce çözümü için tüm sorunları Büyükşehir Belediyesi ve UKOME’yeyine ileteceğimizin, çözümünün takipçisi olacağımızın üyelerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.

 

Haber / Gökhan TEKER