Kapaklı Emniyetinde Uzun dönemi

Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sahir Uzun, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayin olarak yeni görevine dün itibariyle başladı. Kapaklı Emniyet Müdürü Adem Tuncel'in Ocak

GÜNDEM 7.02.2017 20:05:00 0
Kapaklı Emniyetinde Uzun dönemi

ODA VEKALETEN YÜRÜTÜYORDU

 

Fetö’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından göz altına alınan ve serbest bırakılmasının ardından da firar eden Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ın yerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. 5 ay bu görevi yürüten Adem Tuncel de soruşturma kapsamında Ocak ayı başında açığa alınmıştı. Tuncel’den boşalan Emniyet Müdürlüğü görevini Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Başkomiser Şakir Oda bir aydır vekaleten yürütüyordu.

 

“HALKIN HUZUR VE REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayin olan Sahir Uzun ise dün itibariyle görevine başladı. 2,5 yıl Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Sahir Uzun, Kapaklı’ya gelmeden önce gerekli araştırmaları yaptığını kaydetti. Kapaklı’nın hızlı bir nüfus artışı yaşadığını kaydeden Uzun, teşkilat olarak halkın huzur ve refahı için en iyi şekilde çalışacaklarını kaydetti.

 

YÜZER BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kapaklı Emniyet Müdürü Sahir Uzun göreve başlar başlamaz ise Başkomiser Şakir Oda ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ilçe hakkında genel değerlendirme yaparak, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sahir Uzun’a yeni görevinde başarılar diledi. Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Vekili olarak bir ay görev yapan ve kadrosu olan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne geri dönen Şakir Oda’ya da görev süresi içersinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve meslek hayatında başarılar diledi.