Albayrak: Hayrabolu meydan projesine kavuşacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile beraber yeni yapılacak pazaryerinde incelemeler yapan Başkan Albayrak

GÜNDEM 6.02.2017 21:13:00 0
Albayrak: Hayrabolu meydan projesine kavuşacak

GÜZEL BİR YAŞAM ALANINA KAVUŞACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde inşaatı devam eden katlı otopark ve Cumhuriyet Meydanı projesini de inceleyen Albayrak çalışmalarla ilgili Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve diğer yetkililerden bilgiler aldı. Çalışmaların bütün bir hızla devam ettiğini ve kısa bir zamanda tamamlanacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Çalışmalar tamamlandığında Hayrabolu ilçemiz iyi bir katlı otopark'a ve meydan projesine kavuşacak. Pazaryerinin yapımına da çok kısa zamanda başlanacak. Bütün bunlar tamamlandığında Hayrabolulu vatandaşlarımız daha güzel bir yaşam alanına kavuşacak" dedi.

 

ESNAFLARLA BULUŞTU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifinin Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı. Sadi Kıyak Öğretmenevinde Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıda konuşmaya yapan ve  Büyükşehir Belediyesinin Hayrabolu'ya yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolulu esnaf ve sanatkarlarla birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Albayrak " Diğer ilçelerimize olduğu gibi Hayrabolu için de özel projelerimiz var. Hayrabolu'nun çok daha güzel hizmetleri ihtiyacı var. Bu ilçemize kapalı otopark inşaatımız ve Cumhuriyet Meydanı projemiz devam ediyor. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu da yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kutluyorum. Hayrabolulu Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz de güzel çalışıyorlar ve tuttuğunu koparıyorlar onlara da teşekkür ediyorum.  Kongrenin hayırlı olmasını ve esnafımıza da bol kazançlar diliyorum" dedi.