Projeye destek çığ gibi büyüyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 'Bir sınıf donat adını yaşat' projesi kapsamında 3'üncü TIRâ?

GÜNDEM 5.02.2017 17:31:00 0
Projeye destek çığ gibi büyüyor

38 SINIF DONATILDI

 

Çerkezköy Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir sınıf donat adını yaşat’ projesi kapsamında 3’üncü TIR’da Çerkezköy’e geldi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Ticaret Sanayi Odası Anadolu Lisemize bir, Pakize Narin Anadolu Lisemize beş, Mevlana İlk / Ortaokuluna iki ve Şehit Dinçer Ersoy İlkokulumuza 2 takım teslim ettik. Toplam 34 sınıf donatım takımı teslim alarak 38 sınıf donattık” dedi.

 

TÖREN BUGÜN YAPILACAK

 

Müstahdeminden Okul Müdürlerine, öğretmenler ve hayırseverler başta olmak üzere emeği gecen herkesten Allah razı olsun diyen Gümüş, “22 takım için törenimiz 6 Şubat Pazartesi günü (bugün) Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milletvekilleri Sayın Ayşe Doğan ve Candan Yüceer ile Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay'ın katılımları ile Kızılpınar Mahallemizde 125.Yıl Ortaokuluz ek binasında saat 10. 30 da yapılacaktır. Öğrencilerimize, mahallemize, öğretmen ve idarecilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.