Komisyon kararları karara bağlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Meclis toplantıları dün  yapılan oturum ile tamamlandı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapılan Çerkezköy Belediye Meclisiâ

GÜNDEM 3.02.2017 21:59:00 0
Komisyon kararları karara bağlandı

AKAY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapılan Çerkezköy Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunda ilk olarak Çerkezköy ilçesi sınırları içerisinde muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu raporu doğrultusunda 1 hissenin satışı oy çokluğu ile diğer hisselerin satışı ise oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE RED EDİLDİ

 

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Züleyha Şişman Vekili Av. Engin Özden’in Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 1478 ada 1 parsele ilişkin itiraz dilekçesi ise İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun oy çokluğu ile aldığı karar doğrultusunda ret edildi. Ardından Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 24.01.2017 tarih 09 sayılı Kızılpınar Mahallesi 308 ada 16,17 ve 18 parsellere ilişkin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü raporu hakkındaki itiraz dilekçesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu raporu doğrultusunda oy birliği ile ret edildi.

 

25 YILLIĞINA KENT PARK YAPILMASI İÇİN TAHSİS EDİLDİ

 

Daha sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.01.2017 gün ve 98 sayılı Veliköy Açık Hava Düğün Alanı’nın kira bedelinin belirlenmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi bir sonraki Meclis toplantısında karara bağlanmak üzere Tarife Komisyonu’na havale edildikten sonra Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.01.2017 tarih 10 sayılı İstasyon Mahallesi 119 ada 24 ve 25,29 nolu parseller, 117 ada 1 ve 2 nolu parseller ve 268 ada 1 nolu parsel ile G.M.K.P. Mahallesi 44 ada 15 ve 18 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların ‘Kent Parkı’ yapılmak amacıyla tahsisi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda söz konusu taşınmazların Kent Parkı yapılması amacı ile 15 yıllığına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

 

TAKAS TALEBİNE OY BİRLİĞİ

 

Belediye Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Plan ve Proje Müdürlüğü’nün GMKP Mahallesi 45 ada 1 parselde takas yapılması talebi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildikten sonra Belediye Meclis Toplantısı sona erdi.