Emniyet Müdürü Aydın'dan Baysan'a iade-i ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 3.02.2017 21:45:00 0
Emniyet Müdürü Aydın

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İl Emniyet Müdürü Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çorlu hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baysan Çorlu'nun bir huzur kenti olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, "Çorlu'da emniyet teşkilatımız ile uyum içinde yürüttüğümüz çalışmalar, kentimizin daha huzurlu bir yer olmasında önemli katkılar sağlıyor. Bu huzurun sağlanmasında emeği geçen emniyet güçlerimize halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yakın geçmişte birlikte yürüttüğümüz çalışmalar önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Şahsınıza ziyaretinizden dolayı ötürü teşekkür ediyorum. Kentimize hoş geldiniz. Görevinizde başarılar dilerim" dedi.

 

“HUZURLU BİR İL “

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da açıklamasında Tekirdağ'ın tüm ilçeleri ile birlikte huzurlu bir büyükşehir olduğunu belirterek, Başkan Baysan ve ekibine başarılar diledi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın Başkan Baysan'ı ziyareti sırasında 4. Sınıf Emniyet Müdürü Sair Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Oktay Çolpan'da hazır bulundular.