Bozuk yollara sıcak asfalt çözümü

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçenin önemli sorunlarından biri olan bozuk 7 mahallede bulunan 173 yolun tadilat ve sıcak asfalt çalışmalarına Nisan ayında başlanacağı

GÜNDEM 31.01.2017 22:02:00 0
Bozuk yollara sıcak asfalt çözümü

NİSANDA BAŞLAYACAK

 

Vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan biri olan bozuk yollara Fen İşleri Müdürlüğü el atacak. Özellikle Kızılpınar Mahallesi'nde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında sona gelinirken, çalışmaların ardından 122 sokakta sıcak asfalt çalışması yapılarak uzun süre mahallelinin şikayetçi olduğu bir sorun ortadan kalkmış olacak. Sıcak asfalt çalışmaları Nisan'da başlayacak.

 

DİĞER MAHALLELERDE DE ÇALIŞMALAR OLACAK

 

Öte yandan Kızılpınar Mahallesi'nin yanı sıra; Fevzipaşa Mahallesi'nde 17, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde 6, Gazı Osman Paşa Mahallesi'nde 9, Fatih Mahallesi'nde 14, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 3 ve İstasyon Mahallesi'nde bulunan 2 sokakta sıcak asfalt çalışması yapılarak tahrip olan sokaklar sorunsuz kullanıma kazandırılacak. Yetkililer, sıcak asfalt uygulanacak sokak sayısının en az 173 olduğu ve örnek projesi kapsamında yapılacak çalışmaların buna dahil olmadığını ifade ederken, parke taşı ve diğer çalışmalarla birlikte çalışma yürütülecek sokak sayısının artacağı dile getirildi.

 

Haber / Celal KARAKURT